perjantai 3. joulukuuta 2010

Ehka maailman parasta aikaa..




Oon vietelly nyt muutaman paivan lommaa. Eli teheny koulutehtavia, lukenu anatomiaa ja kiertany kujia ja kauppoja. Alkuviikosta taallaki 'riehunu' myrsky oli aiheuttanu tuhoja enemmanki Teneriffalla. Saarten sisaset lennotki oli peruttuna muutaman paivan. Ja piru vie, se myrsky meinas viia auringonki mukanaan! Muutaman paivan olin innoissaan ko lampotilat pompsahti 10 astetta kylmemmaksi ko viikko sitten, ihanan virkistavaa. Mutta huomenna olis tulossa vieraita, joten alako jo tuskastuttaan, etta joutuuko ne lumisesta Belgiasta sateisenkylmalle Kanarialle. Myrskyn jalkeen on poutasaa ja nyt on jo auringonpaistekki, joten hyvalta nayttaa!
Myrskyaamu Palmasissa

Bussia ootellessa..
Huomenaamulla on siis tulossa 5 kylailijaa. Muutama viikko sain viestin Belgiassa vaihossa olevilta tytoilta, etta olivat kattoneet lentoja jos tulisivat kylastelemaan. Seuraavana paivana tuliki jo ilokseni ilmotus, etta 'Lennot varattu joulukuun alkuun. Meita tullee 5, tiiakko halpaa hostellia?' Hostelleista ei oo tietoakaan, mutta kerroin omistavani sangyn, sohvan ja 3 uimapatjaa.

Hanna ja Piritta on siis Oulun kavereita, jotka on ollu tekemassa harjottelua Gentissa. Lomaseuraksi ne ottaa lisaksi 2 suomalaista poikaa ja turkkilaisen tyton. Mie oon tutustunu tyttoihin viime talvena Soten (ja Tekun;)) jarjestamalla mokkireissulla Syotteella. Lahin reissulle mukkaan yksin, matkaseurana vain silman varikalvontulehus. Paadyin sammaan mokkiin neljan myos Oulaisissa opiskelevan tyton (ei oltu muka nahty koulussa) ja yhen pojan kans. Hilliton maiha kavi ko tyypit osoittautu ihan loistaviksi persooniksi!

Nyt mielenkiinnolla oottelen, etta minkalainen porukka sielta tullee! Tai ennenkaikkea minka hajunen ja kuinka vasyny ;D Tohkeissaan eivat ollu miettiny lentoja ihan loppuun asti ja senpa takia niilla jaa ens yona unet valista ja on muutama tunti aikaa ootella pubissa..

Koska lomalaiset on taalla vain tiistaihin asti, toivosinki seuraaville paiville oikein mukavia ilimoja. Suunnitelmia ei oo sen enempaa, mutta paatavotteena on tyhjentaa muutaman kuukauen kaapissa oottanu vodkapullo. Vain ja ainoastaan se.
<3

3 kommenttia:

  1. Voi beibe! Täältä ollaan tulossa ja lujjaa! Toivotaa vaan ettei kännin takia nukuta ohi meijän vaihtopysäkkiä! Huomenna nähhään ja se on pelkkää suomi-bilettä sitte! So be aware! -P-

    VastaaPoista
  2. Aina ei käy niinkuin suunnitellaan, minua Harmittaa todella paljon se miten kävi. Me oltais haluttu tulla myös käymään, muttei loma/raha-asiat käyny yhteen. Mutta onneks pääset kohta kotiin sieltä, kauhee IKÄVÄ...

    VastaaPoista
  3. Nojoo, vastoinkaymiset kuuluu elamaan ja kaikella on kuitenki tarkotuksensa :)
    Kohta oon jo Suomessa! :)

    VastaaPoista