lauantai 4. joulukuuta 2010

Jotta asiat ei menis liian putkeen..

Belgian porukan matka tyssas Charleroin kentälle. Lakon takia joutuvat ootella siella tuskallisen monta tuntia kuullakseen, etta Espanjaan ei voi lentaa lentovalvonnan lakon takia. Juna-aikatauluista johtuvan unettoman ja pitkan yon jalkeen ei ois parempaa kavereille aatellakaan.


Taijan lahettaa vieraita varten ostamat 8 litraa sangriaa ja tinto de veranoa seka tuhottoman maaran vessapaperia Gentiin. Jos se helepottais ees vahan.

Ja ettei koulun vaihtotoimintaa vois erehtya luulemaan liian toimivaksi: lahetin viikko sitten perjantaina viestin koulun vaihtovastaavalle, ja tarkistin etta muistinko oikein mitka lomakkeet taalta piti tuua mukanaan. Asian selvittamiseen meni seittaman paivaa ja samassa viestissa ilmotetaan ohimennen, etta Erasmus-apurahoja vartenhan taytyy teha 13 viikkoa harjottelua. Vaihtovastaavan kans suunnitelmaa tehtaessa laskettiin, etta 8 viikkoa riittaa mulle. Ja etta paikanpaalla tulee olla paivalleen se kolme kalenterikuukautta eli 13 viikkoa.

Mulla on siis kaks lomaksi suunniteltua viikkoa jaljella taalla ja harjottelua puuttuu viis viikkoa, mutta kuulemma harjottelun jatkamiseen on 'aikaa viela ihan mukavasti'. Hauskaa tassa on se, etta vaikka tekisin seuraavat kaks viikkoa harjottelua yota paivaa, en sais yhtaan opintopistetta lisaa, koska vapaastivalittavat kurssit on tullu taalla tayteen.

Eli ilmeisesti mie jouvun maksamaan siita, etta koulun vaihtovastaavalla ei ole mitaan hajua naista asioista. Erasmus-apuraha on 1200 e, josta on maksettu nyt 80% ja loput pitais saaha ko tullee pois taalta. Matka- ja asumiskustannukset mulla on 3 kuukauen ajalta noin 1900 e. Eli helposti pystyn maksamaan takasin vaikka koko apurahan.

Niin, ja kaiken lisaksi oisin voinu sitten ottaa paluulennotki aikasemmin, ja olla myos silloin 18. paiva Rollossa!! Kyllapa meinaa suivauttaa, niinko iska sanois.
<3

5 kommenttia:

  1. VOE PASKA. Ei voi muuta sanua! ://

    VastaaPoista
  2. Ja ettei se reissu nyt liikaa plussan puolelle siirtyis niin lyyäänpä vähän kapuloita rattaisiin! Varmaan tuon lakonki takana on OAMK Oulaisten yksikkö. Sillä on näppisä pelissä, haistan palaneen käryä:D Ja en vieläkään nää palmuja enkä hiekkarantaa, jatkan siis viinin kittaamista :/

    Life </3 Piritta

    VastaaPoista
  3. Kaiken takana on OAMK, Oulainen!!!

    Onneksi mie kuitenki sain aatella ja oottaa teita monta viikkoa tanne, oisin masentunu muuten.
    Nyt mikaan ei saa mielta liian matalaksi ku kotimatka on jo niin lahella! Otan yhen palamun ja sakin hiekkaa mukkaan niin piamma rantsupilleet Oulussa!

    VastaaPoista
  4. Oikein!

    -P-

    VastaaPoista
  5. Ei oo todellista. Eihän yhen töhön työntekijän takia voia sakottaa viatonta opiskelijaa, joka ei voi asialle mitään ja jonka vaan on pakko luottaa "ammattitaitosiin" työntekijöihin. CIMO:lle vaan viestiä. Ainaki me saatiin peruttua se tiukka 3kk:n raja. Ei voi ko sanoa, että asioilla on tapana järjestyä... Hakuna matata! ;)

    VastaaPoista